снимка Muslim Shirzad, ТуитърИзключително тревожни данни съобщиха за АФП двама служители

...
снимка Muslim Shirzad, ТуитърИзключително тревожни данни съобщиха за АФП двама служители
Коментари Харесай

Много жени и деца са сред загиналите в Кабул. Жертвите са почти 100

снимка Muslim Shirzad, Туитър

Изключително тревожни данни оповестиха за Агенция Франс Прес двама чиновници в министерството на опазването на здравето след атентатат в Кабул.

Броят на починалите при два гърмежа на летището се усили на над 90.  " Сред жертвите има доста дами и деца. Повечето от ранените хора са в контузия и потрес ", сподели един от някогашните чиновници, като добави, че се регистрират единствено починали измежду тези, които са откарани в градските лечебни заведения, написа Novinite.bg.

Кореспондент на BBC предава от афганистанската столица, че доста хора не престават да търсят свои близки, за които нямат информация след двойния атентат край летището в Кабул. Издирват се и две деца - Мина и Масид, чийто фотоси обиколиха обществените мрежи.

 

 

В Туитър има оповестени и видеа от петък заран на летището в Кабул, където текат последните евакуации с интернационалните полети преди влизането в действие на възбраната на талибаните.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР